Efter två lyckade kryssningar satsar Club KAK och Tallink Silja, denna gång i samarbete med SpringPride i Eskilstuna, ännu en gång på en helchartrad kryssning på båten Galaxy.
På kryssen blir det underhållning av Fredrik Kempe, Paula Lobos och covergruppen Schlagerfeber.
Och i dagarna blev det klart att gayfavoriten Kikki Danielsson också är klar för avfärd. Gissa att det kommer bli vibrerande allsång bland kryssningsgästerna!
Under resan blir det även Drugbingo med Cunigundas mammor som trots att det är 10-årsjubileum knappast kommer att vara snälla mot alla stackare som luras att delta i spelet.
Schlagerprofilen på gaykryssen förstärks av att Edward af Sillén styr det största dansgolvet; Starlight.
Men lugn alla som just nu befinner sig i ett traumatiskt tillstånd, även Gaynight on Galaxy har plats för musikalisk variation.
Marcus Ullmarker är bokad och skall leverera Barcelona-inspirerad house och från BeeBar i Göteborg kommer Markus Gisslén för att spela 70-80-90-talsmusik.
På fredagen landar båten i Stockholm där det blir efterfest på Kolingsborg och dessutom hamnar man mitt i Stockholm Rainbow Fire som arrangeras för andra året med Hattparad och specialkalas för att fira vår och kärlek.
Klokt att inte bara boka båtresa utan dessutom hela helgen i Stockholm, alltså!