Namn: Andreas Ålder: 22 Civilstånd: Singel Senast sedda film: Janne Långben the movie. Nostalgiskt. Senast köpta skiva: The Script – Breakeven. Grymt bra. Senast nynnade låt? Jason Derulo – Whatcha Say
TV-program jag inte missar: Halv åtta hos mig Bok jag kan tipsa om: Aldrig Fucka Upp av Jens Lapidus. Om man ser mig på krogen så får man gärna: Säga hej. Jag är världens snällaste kille.

Hej ”Daskadasenibordet?” Du har QX.se:s mest populära blogg, hur känns det?
– Det känns toppenbra, dock har jag väl Vigges borttagande av sin blogg att tacka för det.

Varför ska dasen daskas i bordet?
– En del människor slår näven i bordet när de blir frustrerade, personligen tycker jag att man får mer av en impact när man använder kuken. Vill du att folk ska lyssna på dig? Använd dasen istället för näven isåfall. Ska du daska dasen i något annat än bord är det bra att använda kondom, där gäller dock motsatsen då en näve kommer ge fett mycket större ”impact”.

Hur skulle du beskriva din blogg och vad du bloggar om?
– Jag skulle vilja beskriva min blogg som humoristisk med en dask av allvarlighet, som utan att döma förhoppningsvis ska ge upphov till intressanta funderingar. Jag bloggar om allt ifrån men- tal hiv och oraltycket till hur man ger en kuk svar på tal.

Hur många läsare har du haft som mest på en dag, vet du det?
– Jag tror att jag hade strax över 1400 läsare dagen då jag skrev inlägget ”Ta ert ansvar”. Ett inlägg som handlar om hur jag tycker att man som äldre har ett ansvar gentemot unga killar som vill ha sex med en. Även om killar mellan 15 och 18 bokstavligen ber om att få kuk i röven och försäkrar en om att de är mogna och redo för det, tycker jag att man bör tänka sig för innan man tar lille Viktor i prutten. En ung kille kan se fysiskt mogen ut, men tänk på hans psykiska hälsa osså innan du bokstavligen talat ”fuck him for life”.

Du är 22 år och uppvuxen i Malmö, kan vi får veta lite mer?
– Jag bor sedan ett år tillbaka i Stockholm. Jag flyttade upp till Stockholm för att studera marknadsföring vilket numera i kombination med min träning tar upp det mesta av min tid. Jag är adopterad från Sydamerika och kom till Sverige när jag var 8 veckor gammal och har sedan
dess levt ett vanligt Svenssonliv. Att komma ut är för mig en ständigt pågående process vilket jag inom kort kommer att skriva ett inlägg om i min blogg.

Och du, din kropp… bor du på gymmet eller?
– Ja, praktiskt taget faktiskt. Eftersom träning för mig både är ett stort fritidsintresse och ett yrke blir det en hel del timmar på gymmet. Jag finner även gymmet som ett bra ställe att träffa och umgås med andra männi- skor. Jag brukar ofta träna med killar som jag har träffat här på qruiser, dock får man absolut inte tappa tvålen i duschen när man tränar med någon utav dem…

Hur ser resten av sommaren ut?
– Resten av sommaren kommer jag att spendera på Malmös olika stränder, innan jag återväder till Stockholm igen för en fartfylld termin av mycket plugg, träning och jobb.

Kommer du upp till Stockholm Pride?
– Nej, tyvärr. Hade dock velat gå på Mr Gay-tävlingen.

Hur ser ditt liv ut om 10 år?
– Min största dröm i livet är att bli pappa, en dröm som jag hoppas att ha uppfyllt inom 10 år. Så om 10 år håller jag min son Findus i ena handen och hans lillebror Jupiter i andra. Min man, Anders, möter oss i dörren med ett stort leende när vi kom- mer hem, han har precis lagat köttbullar och makaroner, vilken är alls vår favoritmat. Samtidigt ligger deras lillasyster Jamie och gror i ett polskt luder.