The Meadows i Arizona är stjärnornas favoritställe när det är dags för rehab. Här har kändisar som Kate Moss, Selena Gomez och Donatella Versace checkat in. De erbjuder en rad olika behandlingsprogram och intensiv terapi.

Enligt The Daily Mail ska Kevin Spacey behandlas för sexmissbruk, vilket är samma 45-dagars program som Tiger Woods tog efter otrohetsskandalen. Prislappen för att bli kvitt sexberoende på lyxanstalten är inte blygsam. 30 dagar på The Meadow kostar 36 000 dollar.

Programmet använder ett flertal metoder skräddarsydda för att sexmissbrukande män ska hitta sitt ”inre trauma” och ”utvecklas känslomässigt”.

– Målet är att dessa individer får mod att möta svåra problem, sorg och förlust. De ska läka från emotionellt trauma och ta ansvar ansvarig för sina egna känslor, beteenden och återhämtning, skriver The Meadows om programmet.

Ska få hjälp av hästar

En stor del av programmet är häst-terapi. Spacey kommer inte bara få fri tillgång till att rida runt, han kommer också få ha med hästar under själva terapisessionen. Han kommer även ägna sig åt ”uttryckande konsterapi”, rollspel, Tai Chi och mindfulness.

– Det finns många viktiga fördelar för patienten av att bädda in konst och uttryck i terapin. Det ger patienten möjlighet att dela med sig av känslor och åsikter som de normalt inte kan dela i traditionella terapimetoder.