Som en del av turnén Werq the World så uppträder Drag Race-stjärnorna i Stockholm den 14:e och 15:e juni. Biljetterna till showen på Göta Lejon ligger redan ute, men än finns platser kvar.

Drugorna som uppträder är inga mindre än Kim Chi, Latrice Royale, Sharon Needles, Violet Chachki, Valentina och kvällens värdinna Shangela.

Efter den avslutande föreställningen på fredagen bjuder Navid Kabiri in till en stor efterfest i samarbete med Voss Events. På festen, som hålls på Club Backdoor, kommer dragqueen-stjärnorna festa loss med sina fans och bjuda på uppträdanden.

– Det blir en jättestor efterfest. Direkt efter showen fortsätter de på Backdoor för att möta sina fans och dansa hela natten lång. Valentina bjuder på ett specialuppträdande, men om vi känner drugorna rätt så kommer flera av dem att bjuda på show, hälsar Navid som just nu har ett fullspäckat schema med att planera fem ytterligare Clean-fester till Europride i Stockholm.

Festfixarna extraordinär, Clean Group, firar idag 13 år med fokus på events som håller hög internationell standard, och Navid ser fram emot många fler.

– Jag är så glad att vi fortfarande är ett av Nordens största nöjesgrupper och kan fortsätta bjuda in er alla på exceptionella fester och evenemang, säger han.

Biljetterna till efterfesten släpptes redan idag. De tippas gå åt som väl kylt bubbel under Pride så det gäller att vara ute i god tid om du är intresserad.

Köp dina biljetter här!