i kväll intar hyllade drugan och Årets Drag på QX-galan, Admira Thunderpussy, Rival i Stockholm, för den första av tre shower. Admira Thunderpussy ligger som vanligt i för att göra sitt yttersta för att visa upp dragkonsten så räkna med glamour, show och extravaganta outfits.

Så, vad händer i kväll?
– I kväll, och de nästkommande två lördagarna i april. tar jag över Rivals cocktailbar med bravur! Från 20.00 till 23.00 kommer jag att mingla och bjuda på show med gästartister som Miss Tobi (denna lördag), Reine (21/4) och Madame Heinz (28/4). En perfekt start på lördagsnattens äventyr och en ännu bättre uppvärmning inför visningen av Rupauls Drag Race på King Kong. Och det är fri entré!

Vad innehåller showen?
– Det kommer att bjudas på popup-nummer under aftonen innehållandes karlar i klänning mimandes till andra artisters låtar, nytänkande eller hur?

Haha, ja verkligen. Men hur kommer detta sig?
– Jag vill hålla dragshow tillgänglig och levande i klubb och barmiljöer. Just nu har vi inget liknande i Stockholm och det vore ett slöseri att inte ge dragshowartister en möjlighet att uppträda. Dessutom gillar jag pengar och uppmärksamhet!

Du har hållit på ett tag nu, vad skulle du säga är den stora skillnaden mellan Admira nu och fem år sen?
– För fem år sen var jag fortfarande i  puberteten och drag var mer ett intresse än ett varumärke och yrke som det är idag. Man har gjort många galna gigs och tagit på sig utmaningar stora som små genom åren och eftersom jag är en ja-sägare så vet man heller aldrig vad som kommer härnäst..

Vad är den roligaste grejen du gjort?
– Oj, det finns så mycket roligt jag gjort men i år var nog European Gay Skii Week det absolut roligast hittils! Att få showa med Europas drag-elit och åka pulka och ta poppers i alpernas backar kommer vara ett minne för livet.

Och slutligen min viktigaste fråga: Har du försökt att söka till RuPauls Drag Race? 
– Nej, man behöver vara amerikansk medborgare för att kunna söka. Så medan jag försöker få händerna på ett greencard så rekommenderar jag alla som läser detta att istället komma och se mig in action på Rival.