Debutsingeln heter IDFKA, som står för I don’t fucking know anymore. Vad menar du med låttiteln?
– Från början handlade låten om att vara förälskad i någon som gör en illa, att man inte vet vart man ska ta vägen och fattar fel beslut. Men under låtskrivarprocessen insåg jag mer och mer att personen som jag är frustrerad på är mig själv.  Framförallt ordet Stockholmsyndrom, att känna empati för sin förövare och hur skevt det är, som i sin tur ledde till ” i don’t fucking know anymore”

Du har samarbetat med NEIKED medlemmen Benjamin Johansson. Vilka mer samarbeten väntas?
– Jag kan inte säga för mycket men mig och queer-aktivisten Freja Lindberg kommer jobba på olika saker tillsammans i framtiden.

Videon är ganska unik. Jag har aldrig tidigare sett kräkshångel, gummimänniskor som ramlar ner på varandra och en person som åker genom vad jag gissar är en strupe. Allt i samma video! Vart kommer de idéerna ifrån?
– Hela videon tog avstamp i hur man kan visualisera känslan av att både älska och hata sig själv. Först ville vi egentligen att ansiktena skulle gå sönder när dom började hångla, men ändrade sen till kräk för att illustrera känslan av att vara trött på sin egen skit. Framförallt är den scenen kopplad till orden ”fucked my head untill i got sore” något som är både vackert som ett hångel men äckligt som kräk.

– Att föda mig själv kändes som ett så bra sätt att ge låten mer av en story än bara en känsla. Min favoritdel är när alla kroppar kommer till liv och sedan gör en sassy walk i militärformation framåt. Som att man går vidare från den känslan som en boss.

När tycker du att det passar bäst att lyssna på IDFKA?
– Klubben är ju ett givet tillfälle! Men jag brukar alltid lyssna på den när jag blir förbannad på någon och behöver avreagera mig.

På Emmabodafestivalen uppträdde du i string body och i kedjor. Hur viktiga är kläderna när du gör ett framträdande?
– Jätteviktigt, det är en del av showen! Scenkläderna är ett sätt för mig att visa vilken värld jag kommer ifrån och befinner mig i. Jag tror inte att det finns något gigg där jag har lagt mindre än hälften av betalningen på scenkläder.

– Mode är också väldigt kul och intressant att jobba med som uttrycksform. Just nu håller jag på att göra min egen läderharness inför nästa spelning.

Vad betyder artistnamnet COBRAH?
– Det är faktiskt en rolig historia, jag skrev IDFKA innan artistnamnet var satt, men eftersom låten mer och mer började handla om mig själv så tog jag det ordet från texten, nu i efterhand påminner också COBRAH ganska mycket om mitt egna namn. Jag gillar även att det är könsneutralt, det har alltid varit viktigt att inte bli kategoriserad utefter mitt kön utan efter min musik istället.

Jag upplever dig som en råare Lady Gaga. Vad säger du om det?
– Jag diggar det! Musikaliskt kanske vi inte har så mycket gemensamt men kvinnliga ikoner har jag alltid dragits till. Lady Gaga är definitivt en av dom men jag skulle även säga att någon så punkig som Peaches har influerat mig enormt.

På vilka klubbar kan man se dig under hösten/vintern?
– Jag var på Backdoor i Stockholm den 19e november! Kan inte avslöja några andra ställen just nu, enklast är att följa mig på Instagram för att vara uppdaterad till max!