Med lördag som Valborgsmässoafton är det dukat för stor fest. Redan fredag är det Diamond Dogs på Paradise och på stora festdagen är det Clean som förutom Danny på scen och bland annat har spanska house-DJn Enrico Arghentini för att få fart på festen. Dessutom är det sommarpremiär för Dasscot – svettigt disco på tjotta helt enkelt!
På lördag är det Valborgskaos på Zipper och på Debaser Medis har Club KG öppet för tjejer och kompisar. Mommas Lezzie Weekend har La Pamela tillsammans med La Svetsar Palmqvist på fredag och Snygg-Jessica på lördag. Smart start på fredagskvällen är att gå till Högkvarteret där Klubb Freshest firar kvinnorna. Stannar man kvar på Närkesgatan till lördag är det Balkanfest med klezmerorkestern Misch Masch Mezzengers på scen.
För läderkillar är det SLM som gäller lördag kväll med öppet hus och specialsatsning på yngre. Dj är Slipmats som smitit iväg från Side Track för en gala läderspelning.

Utvilade och nytra (och för de röda strax efter det arla 1:a maj tågandet) samlas så alla till den tredje Hattparaden som startar vid bensinmacken på Norr Mälarstrand vid 15.00. Därefter går man under ledning av Fredrick Federley till Mälarpaviljongen där Jean-Pierre Barda är konferencier och håller i juryomröstningen om vackraste hatten! Dessutom kan de som skickat in namnförlag på de tre nya pråmarna vinna fina priser. Mail [email protected]
– Vårfnatt i hatt, säger Arto Winter på Mälarpaviljongen om det han kallar en ”lång tradition på Kungsholmen”.
– Det finns mössor, pälsmössor och simhattar, tipsar han och rekommenderar för hattlösa att hyra hos Maskeradaffären (som ger gayrabatt) eller shoppa på Hattbaren.
Latin the Mood spelar bossanova och Mette Marits matte Leo.B Dj:ar.
Sol utlovas av SMHI!