I kvällens avsnitt av TV3:s Hemliga Beundrare medverkar 28-årige Chris som känner mer för sin åtta år yngre kompis William än vad han vågat berätta. I programmet bekänner han att han har mer än vänskapliga känslor för sin vän. QX ringde upp Chris för att kolla läget inför programmet som visas ikväll kl 20 i Tv3.

Hur länge hade ni känt varann när detta spelades in?
– Vi hade väl varit bekanta i ett halvår, och hade gemensamma kompisar och så. Och så tränade vi ihop då och då. Jag kände att det fanns något mer där och var tvungen att få svar.

Hur kom det sig att du valde att bekänna dina känslor i tv?
–  Jag är öppen och lite galen och van att göra lite bravader (skrattar). Jag är allt annat än svenskt lagom. Och det var lite kul att sätta William i en kul situation.

Vad attraherades du av när det gäller William?
– Han har en lugn sexig känsla över sig. Ett lugn som är motsatsen till mig som är ganska impulsiv och galen. Han tar ner mig lite. Sen hade vi ju tränat ihop och det är klart man faller för en snygg blond kille.

I programmet berättar du att du bott i Los Angeles och London?
– Ja, i LA var jag lärling på ett multimediaföretag, och jag har familj där. I London ägde jag och ett ex fyra caféer i city.

William berättar i programmet att han är straight, faller du ofta för straighta killar?
– Ja på senaste tiden har det varit så. Jag har fått mycket uppmärksamhet från gaykillar genom åren och det gjorde att jag tappade jaktkänslan. I London var det mer öppet, man behövde inte vara på Grindr för att hitta någon. Den mentaliteten tog jag med mig hit, man kan bli kär i en person som är utanför allt det där.