Gaykryssningen Dancing Queen anordnas av Moxy, King Kong, Bernhard, Viking Line och QX. Missa inte att boka biljetter innan de tar slut, det gör du genom att klicka HÄR.

Anna, nu är det mindre än en månad kvar till Gaykryssningen! Vad är status? Hur känns det?
– Känns superkul! Nu är det tredje kryssningen vi gör och av bokningarna att döma hittills så blir det väldigt gäst-tätt.

För någon som aldrig varit där (jag), hur brukar stämningen vara? 
– Stämningen är väldigt ödmjuk och fin! En salig blandning av folk från alla håll och kanter. Prestigelöst och glatt skulle jag säga!

Vad kan man förvänta sig?
– Det blir som en enda stor hemmafest, första timmen sitter man och pratar i puben och andra timmen dansar du på ett av dansgolven, innan dess var du kanske på singelmingel eller hälsade på någon kompis i hytten. Inga köer till entréer eller garderober. Du lämnar jackan hemma och strosar omkring fritt till alla dansgolv och event. Superskönt helt enkelt!

Brukar det gå vilt till?
– Haha, såklart går det vilt till, det gör det alltid på hemmafester.

Har du någon anekdot eller något riktigt roligt som hänt på en sån här kryssning?
– Det som händer på båten stannar på båten, det är sen gammalt(skrattar).

Det snackas om ett ”utökat” singelmingel. Kan du berätta mer om det?
– Vi har ett utökat singelmingel, både för killar och tjejer (separata). Under en längre tidsperiod och mer uppstyrt, så ingen kommer gå lottlös därifrån!

Gaykryssningen Dancing Queen anordnas av Moxy, King Kong, Bernhard och Viking Line. Missa inte att boka biljetter innan de tar slut, det gör du genom att klicka HÄR.