Fashion Packs sommarshow har blivit ett stående inslag i Örebrosommaren. Den populära gruppen drar alltid bra med folk och får nytt förtroende varje år.
I årets show gör Fashion Pack bl.a. ett hyllningsnummer till Madonna som ”varit med” i showen genom alla år. Det blir ett nummer i burlesque stil och många andra glittriga shownummer inklusive imitationer av Alcazar samt ett medley med publikens favoriter eftersom det är ett jubileum. Där får publiken åter stifta bekantskap med svensk och internationell artistelit i olika parodier, flera med egna texter.
– Bland annat dyker det upp en avundsjuk Nanne, en småkåt Lena Ph och en girig Per Gessle samt Ace of Bace, Gina G och Carolone af Ugglas, berättar Tomas Johansson från Fashion Pack.
– I år parodierar vi också Linda Bengtzing i ”Visst e det fel på mig” som en hyperenergisk, ton-osäker sångerska som är expert på att välja meningslösa låtar. Dessutom dyker kungafamiljen upp i ett nummer som tar upp skvallret på senaste tiden med bland annat klubbbesök och graviditeter.

Insläpp börjar 19.00 för dem som vill äta, annars går det bra att bara komma och titta också, showstart 21:00. Entré 80:-