Modellen och realitystjärnan Blac Chyna har varit i blåsväder för alltifrån fighter på nöjesparker till vårdnadstvister. Nu fortsätter problemen då hennes (påstådda) före detta pojkvän Justin C Jones stämmer henne på 2 miljoner dollar för att hon ska ha outat honom som bisexuell.

Justin, som också kallas Pilot Jones, påstår att Chyna anklagat honom för att läcka ett gammalt foto på henne och ex-pojkvännen Rob Kardashian. Som hämnd ska då Black Chyna ha lagt ut en bild på Justin C Jones på Insta där hon skrev att han är bi och lämnat ut hans telefonnummer. Hon förnekar att de någonsin varit mer än vänner och menar att de bara kyssts på bild för att göra en annan man svartsjuk.

/TT

Chynas aktion gjorde att han utsattes för hot, blev djupt deprimerad och övervägde att ta sitt eget liv. Blac Chyna håller inte alls med och menar att Jones alltid varit öppen med sin läggning för henne, kysst män framför henne och andra, samt ”tryckt upp sin bakdel i en annans mans ansikte”(!) Han har inte dolt sin läggning i sociala medier heller menar hon.

Nu är det upp till en domare att fatta beslut kring huruvida den rättsliga processen ska tas vidare till domstol.