Berätta om ditt dragnamn, hur kom det till dig?

Diana kommer från Diana Ross, för hon är en ikon och en diva med ett hjärta och det strävar jag efter att bli! Wolff kommer från en nära vän till familjen, Rikard Wolff, som inspirerar mig än idag och jag är stolt att bära hans namn.

Hur beskriver du din dragestetik?

– Min dragestetik är sensuell och vild. Diana Wolff är det du vill ha, men kan inte få. Hon är allas ”bästa vän” och skapar en atmosfär som känns i hela rummet. Hennes estetik är ganska mångsidig.

Vem är din favoritdruga?
Katya Zamolodchikova. Jag älskar hennes knasiga personlighet och hennes flexibla shower men även hennes komedi.

Vad tycker du om RuPauls Drag Race och vad har Ru betytt för dragscenen i stort?
– Jag älskar RuPauls Drag Race och det var en av det största inspirationerna till att jag själv började med drag! RuPaul har skapat en väg för dragqueens/dragartister. Ru satte oss dragqueens på kartan och även på TV, mer långvarigt. Han fick något som sågs ner på att bli mer accepterat och älskat av världen vilket är en mirakel i sig.

Kan du teasa om vad du bjuder på under finalkvällen den 15 november på Backdoor?
– Det kommer bli sexigt, energifyllt och galet. Hoppas ni är redo!

Varför ska du bil Dragqueen of The Year?
– Jag har inte allt, inte alla klackar, hår eller outfits. Men jag tar det jag har och skapar något av det. Jag tar en idé och gör den till verklighet. Jag tror jag skulle vara en bra kandidat för Dragqueen of The Year för att visa att man behöver inte vara rik eller erfaren. Det enda man behöver vara är sig själv och verkligen tro på det med allt man har.

Diana Wolff