Berätta om ditt dragnamn, hur kom det till dig?
– Jag ville såklart ha ett latino-dragnamn, och ceviche är Perus nationalrätt, alltså marinerad fisk med chili och lime. Ceviche de chocho är en variant med bönor, men chocho är också slang för vagina på spanska. Jag är helt enkelt en surfitta!
Hur beskriver du din dragestetik?
– Jag skulle definiera mig själv som en drag-kameleont eftersom jag tycker om att prova allt möjligt. Jag trivs dock som bäst när jag är snyggast på klubben, vilket oftast händer, åtminstone om ni frågar mig. När ni ser mig ute någon kväll är jag alltid ”put together” och bär nya kläder som jag har sytt själv, en peruk som jag har stylat själv och ett vackert ansikte. Jag älskar att komma på en look och skapa den från ”head to ankle”. Tyvärr har jag inte lärt mig hur man tillverkar skor, men snart kanske (skrattar).
Vem är din favoritdruga?
– Mig själv, duh?! Om jag ändå måste välja någon annan så är det Nina Bo’nina Brown. Hon är rolig, kreativ, vacker och alltid grym på scenen. Allt man vill vara som druga liksom.
Vad tycker du om RuPauls Drag Race och vad har Ru betytt för dragscenen i stort?
RuPauls Drag Race betyder mycket for drag just nu och utan programmet skulle jag, liksom många andra, inte ha fått ett så stort intresse för drag. Alla drugor som är med och tävlar har inspirerat många, både unga och gamla, att leva utan rädsla för att vara sig själv. Ru har gjort så oerhört mycket för drag genom att belysa artformen och framhäva hur många former att göra drag som finns. Jag tycker dock att folk ibland älskar Drag Race men har inte koll på vilka underbara drugor vi har här i Sverige. Jag utmanar alla att komma till Drag Queen Of The Year för att se hur mycket talang vi har att bjuda på!
Kan du teasa om vad du bjuder på under finalkvällen den 15 november på Backdoor?
– Man brukar säga att drugor alltid bör ha en stor peruk på huvudet men jag älskar att ha på mig jättelöjliga bowlcuts. Ni ska definitivt få se en eller två.
Varför ska du bil Dragqueen of The Year?

– Nu har jag gjort drag i två år och jag tycker att jag är en well-rounded queen (och jag menar då inte mina enorma höftvadderingar). Jag har tidigare uppträtt med alltifrån uptempolåtar via campy låtar till ballader, men under finalen ska jag utmana mig själv och visa för mig och för andra vilken grym druga jag är. Målet är att kunna överraska även dem som redan har sett mig uppträda med något helt nytt och vinna med ett fantastiskt nummer. Watch out for this latina!