Berätta om ditt dragnamn, hur kom det till dig?
Miss Vanity grundar sig i min ’fåfänga’. Jag gjorde drag länge innan jag hade ett dragnamn. Det var först när jag skulle göra ett större uppträdande – och jag behövde ett dragnamn! Låten jag skulle uppträda till då var just Vanity av min ”all time favorite queen” Christina Aguilera. Då kände jag att: Yepp, där har vi mitt namn.

Hur beskriver du din dragestetik?

– Lite för mycket av allting. Jag gillar ju att skapa en ”fantasi”, något som inte är på riktigt. Överdrivet stort hår, mycket axlar, smal midja och breda höfter. Jag tar väldigt mycket inspiration av artister som Christina Aguilera och Lady Gaga, just för att de var och är mycket coolare än de manliga. Drag tilllåter mig att vara den stjärnan idag – på mitt sätt.

Vem är din favoritdruga?

– Många. Alla har sin charm. Men jag har stor respekt för Aquaria och Adore Delano från Rupauls Dragrace.
Svenska favvo-druga är alltid Leo B.

Vad tycker du om RuPauls Drag Race och vad har Ru betytt för dragscenen i stort?

– Allt kommer i både gott och ont. Rupaul och drag race har verkligen gjort det ”enklare” för oss queens i och med att det exploderat så pass mycket att det nu gått mainstream. Så det tackar jag för. Det jag tycker är lite felvinklat är att allting nu handlar mestadels om looks. Du ska briljera så pass mycket med kläder, hår och smink. Man ”ska inte” använda samma outfit två gånger till exempel. Det är ”fel”. Drag för mig handlar inte om att ständigt servera looks, utan mer om att kunna ”put on a show”. I övrigt älskar jag dragrace.

Kan du teasa om vad du bjuder på under finalkvällen 
den 15 november på Backdoor?
– Nja, man får komma dit för att se det. Mitt ändamål med mitt framträdande är att få hela publiken att studsa iallafall.

Varför ska du bil Dragqueen of The Year?

– Jag har slitit med mitt dragande detta året jämfört med förra och jobbat dubbelt med drag och mitt vanliga jobb. Jag försöker ständigt vara relevant och ALLTID vara trevlig som druga. Det är något jag får höra ofta när jag minglar runt är att jag är trevlig, och att det är sällsynt hos drugor. Jag tycker jag presterat så pass bra detta året för att få ”snatch the crown”. Sen är detta spektakel så jäkla roligt. I slutändan handlar det inte om vem som vinner, vi alla vill göra show. Thats it. Alla som står på scenen denna kväll är 100% värdiga vinnare!