Hur kom ditt dragnamn till dig?
– Mitt dragnamn kommer ifrån den engelska frasen ”Diamond in the Rough” vilket på svenska betyder ”oslipad, men godhjärtad person som har potential”. Jag b
ytte ut Diamond till mitt förnamn och voilà! Där har vi Sveriges mest svårförståeliga dragnamn.

Berätta om din dragestetik!
– Min dragestetik är en oduschad pojke som kletar på sig smink för att få fritt inträde till klubben och uppmärksamhet från främmande män. Jag gillar att göra väldigt olika saker och låser mig inte fast vid just en viss estetik.

Vem är din favoritdruga?
– Min favoritdruga är definitivt Sasha Velour! Hon är grym på att uppträda och hennes outfits är alltid fantastiska.

Vad har RuPauls Drag Race betytt för drag?
Rupauls Drag Race har varit väldigt viktig för min drag. Jag minns att jag var 10 år gammal när jag såg första säsongen på tv, vid 15 års ålder kollade jag igenom alla säsonger och insåg att det här var något jag ville hålla på med. 
RuPaul har på visst sätt hjälpt drag scenen genom att göra den så enorm. Samtidigt så har showen vinklat hur drag ska se ut och vad som är ”bra drag” och ”dålig drag”. Såna begrepp tycker jag inte ska existera, all drag är fantastisk drag!

Kan du trasa om vad som händer under Dragqueen of the Year?
– Jag kommer bjuda på en show som får dig att undra ”vad gör jag här?” och ”det där är definitivt en man”.

Varför ska du vinna?
– Jag ska vinna Dragqueen of the Year för att drag är något jag finner en extrem passion inom och ingen vill se mig gråta på min Instagram ifall att jag förlorar.