Hur beskriver du din dragestetik?
– Väldigt feminin med ”sickening” förmåga att uppträda. Jag är en dansare så räkna med sparkar, splits, snurr…jag gör allt.

Vem är din favoritdruga?
– Jag har egentligen ingen, men jag tar inspiration från flera. Jag ser upp till Brooklyn Hytes, Bianca del Rio och Miss Fame. Och självklart är min egen dragmamma Henrik J en stor inspiration. Det finns också en stor holländsk druga som jag gillar: Miss Envy Peru, hon och hennes ”House of Mermaids” är fantastiska.

Vad tycker du om RuPauls Drag Race och vad har Ru betytt för dragscenen i stort?
– Jag vet att folk har väldigt delade åsikter om RuPauls Dragrace, men det är programmet som verkligen fick mig att inse hur mycket hårt arbete drag innebär och hur krävande det är att vara druga. Jag tycker serien gjort väldigt mycket för dragcommunityt eftersom vi idag ser fler drugor i mainstream media. Det är också bra eftersom det ökar medvetenheten hos folk om queerpersoner.

Kan du teasa om vad du bjuder på under finalkvällen den 15 november på Backdoor?
– Jag planerar att bjuda på ett väldigt högenergiskt lip-sync med lite överraskningar här och där. Jag vill inte skruva upp förväntningarna för mycket men jag planerar att alla bara ska ”gag” över mitt uppträdande.

Varför ska du bli  nästa Dragqueen of The Year?
– Bra fråga. Jag tycker att man bör vara mer än en ”look queen”, ”dancing queen” eller ”comedy queen”. Man måste vara medveten om vilka signaler man sänder ut till dem som ser upp till dig. Man måste ha en positiv livssyn och attityd eftersom världen faktiskt är rätt knäpp. Och framförallt behandla människor med respekt. Så även om jag är ung så tycker jag att jag är en bra bärare av titeln Dragqueen of the Year.