Den 17 december ska Madonna uppträda i Miami Beach, Florida. Konserten var till en början planerad att dra igång klockan 20.30 på kvällen, men nyligen gick Live Nation ut med informationen till biljettköpare att konserten inte kommer att börja förens klockan 22.30.

Den stundande förseningen blev för mycket för ett Madonna-fanet Nate Hollander, som köpt tre biljetter. Nu har han lämnat in en stämningsansökan till en federal domstol i Miami-Dade County, rapporterar NBC.

Enligt NBC har den 61-åriga superstjärnan gjort en vana av att komma försent till sina konserter vilket ska ha lett till att föreställningarna nu istället har skjutis bak två timmar.

Hollander ville dock inte gå på en så sen konsert så han krävde att få tillbaka sina 1 024 dollar från Live Nation. När han nekades stämde han både stjärnan och arrangören.

I stämningsansökan som lämnats in menar han att Live Nation och artisten själv visse sedan innan att konserten skulle komma att börja senare eftersom Madonna alltid är sen.

Madonna har inte officiellt kommenterat händelsen men delade en film på sin Twitter i lördags från ett av hennes uppträdande.

– Det är något som ni måste förstå, en drottning är aldrig sen, säger hon sittandes på en flygel.