The Black Madonna är en DJ från Kentucky som bland annat har spelat på stora festivaler som Coachella och Sonar. Hon började sin DJ-karriär med att spela på Chicagos Smartbar efter att ha hoppat av high school där hon blev mobbad för sitt könsavvikande utseende.

I Chicago blev hon en populär DJ men det var först när technobaren Panorama bar ringde henne för ett gig som hon snabbt blev världskänd.

I takt med att namnet The Black Madonna blev mer och mer etablerat i musikbranschen så exploderade hennes turneschema. Hon värdesatte alla spelningar lika mycket, att åka åtta timmar för att spela på ett diskotek i ett badhus var lika viktigt för henne som att spela på några av världens största festivaler.

Idag ses hon som en av de mest eftertraktade och respekterade DJ:arna i världen. Hon har beskrivits som “en av världens mest spännande turntablister”. Och 2016 blev hon den första kvinnan att bli utsedd till årets DJ av musikmagasinet Mixmag.

Vinn biljetter till spelningen

– Jag tror att man måste ge upp helt för att verkligen förstå vad hopp är. Vi hade inga dekorationer på klubben där jag började min DJ-karriär så jag tog en låda och skrev ”We Still Believe” på den med skokräm och hängde upp den med julbelysning. Jag behövde tro på att något bättre var möjligt och det var så det började, Skriver The Black Madonna på sin Facebooksida.

Under 2019/2020 påbörjar The Black Madonna en global DJ-turné med samma namn som hon en gång skrev på lådan – We Still Believe: Choose Love Tour. Turnén samlar in pengar till hbtq-asylsökande.

QX har nöjet att tävla ut två premiumbiljetter till spelningen med smidig entré samt tillgång till egen bar en bit bakom DJ-båset. För att vara med i dragningen gilla och dela artikeln på Facebook. En vinnare utses onsdag den 20 november.