På lördag intar Matinée Group från Spanien Backdoor för att tillsammans med Clean Group & Navid Kabiri köra festen ”Pervert XXL”. Räkna med maxat med tech-house med DJ Lydia Sanz och brittiske dj-stjärnan Connor Minney, plus Leo B & Pretty Boy Crew. Det blir heta go-go:s, och så kommer Miss Kynkyling ta emot på korset. Fetisch Outfit uppmuntras men det blir inte stopp i dörren om du inte har det hälsar dörrvärdinnan Miss Vanity.

Vi var såklart nyfikna på Mr Minney och ville veta mer om honom:

Har du varit i Sverige förut?
– Nej, jag har aldrig varit här tidigare. Jag vet knappt ens hur Stockholm ser ut! Så det ska bli väldigt spännande att se stan. Jag föreställer mig att det är väldigt rent och att det är sjukt många långa blonda modeller överallt.
Hur beskriver du ditt dj-set?
– Tribal tech house när den är som bäst. Superupplyftande och på brasilianska som jag inte förstår nåt av. men jag är inte en sån som sjunger med ändå.

Du är även fitnessexpert hos Barrys Bootcamp, hur håller du dig i form?
– Utifrån ser det säkert ut som att jag är i fin form en på insidan är det värre (skrattar). Jag tränar på gym fyra gånger i veckan och kör tre klasser på Barrys i London varje vecka. Min Apple Watch berättar att jag bränner 3500-4000 kalorier per dag i snitt! Så jag måste äta som en gris så att jag inte blir en twink igen.
Festen heter PERVERT XXL, vilket av dom två orden beskriver dig bäst?
– Haha, varför bara välja ett? Jag är en pervers snubbe som älskar XXL.
Är du singel?
– Yes, har varit det i 27 år så det måste vara nåt fel på mig. Undvik mig till varje pris (skrattar).
Har du några andra planer medan du är här?
– Jag vet inte vad som erbjuds så jag hoppas ni kan hjälpa mig. Men bra ledord: dj:ande, dicks & dark rooms. Yayyyyy.