De forna boybandhjältarna är numer stadgade fäder, och i nya videon My Blood visar de alla sina barn, och Mark, som fick barn via surrogat med sin pojkvän Cailean visade för första gången upp dottern Layla.

Ni har båda döttrar, vad är det viktigaste råd ni vill ge dem ?
Nicky: Att de kan bli vad de vill. Min femåriga dotter sa att hon ville bli president, men inte kunde för att hon var tjej. Konstigt kanske då Irland haft två kvinnliga presidenter i rad. Men den bilden hade hon och det gjorde mig ledsen. En kollega sa att man alltid ska säga till sina döttrar att de är vackra, både utanpå och innuti. Det slog rot i mig.
Mark: Som pappa till en nyfödd reagerar jag på att allt ska vara rosa för tjejer. Herregud, låt inte samhället styra in oss i dessa uttjatade spår.

Nicky har tävlat i brittiska Let´s Dance, och när Mark nyligen fick frågan om han skulle vara med så ska det vara med en manlig danspartner.
Mark: Jag kan inte se varför jag inte skulle dansa med en man. Det skulle kännas som att jag sviker det jag står för.

Nya plattan heter Spectrum, tror ni om sexualitet som ett spektrum?
Nicky: Jag har inte tänkt på det, jag är gift med en kvinna och har tre barn. Fast jag är väldigt liberal. Min bror är gay och många nära vänner är gay.
Mark: Folk sätter för mycket fokus vid svart eller vitt. Flera av mina vänner dejtar både män och kvinnor. Jag tror att yngre generationer inte fäster lika stor betydelse vid sexualitet.  .

Jag kollade era Instakonton. Nicky följer fotboll, Guinessöl och bilar medan Mark följer Britney, RuPaul och nakna Coitus Magazine..?
Mark: Haha, är det så? Jag är väldigt intreserad av gaykultur för att jag i så många år inte kunde visa den sidan. Så nu får det intresset löpa fritt.