Making Love handlar om ett gift och kärleksfullt par. Deras äktenskap har bara ett mindre problem, mannen, spelad av Michael Ontkean är egentligen homosexuell och har en älskare.

Älskaren spelades av Harry Hamlin, idag kanske mest känd för att vara gift med tidigare Melrose Place-skådisen och aktuella Real Housewifes-profilen Lisa Rinna.

Nu berättar han om rollen som han menar var döden för hans karriär, sedan filmen hade premiär har han nämligen inte fått en enda roll i en storfilm.

– Jag ville göra en film som var vass och hade något nytt att komma med. Making Love var exakt den typen av film som jag var på jakt efter, säger han i Hollywood Reporters podcast.

– Men när man ser på hur filmen togs emot så var det för tidigt. Den kom ut ungefär tio år för tidigt och den tog helt slut på min karriär. Det var den sista storfilmen jag gjorde och dörren stängdes igen rakt framför mig med en smäll.

Vidare berättar han att han inte ångrar filmen och att han är stolt över rollen.

– Det händer varje vecka än idag att folk kommer fram till mig i matbutiker eller på gatan och tackar mig för att jag spelade den rollen.