För två veckor sen lämnade hon Idol, och det är klart att vi saknar henne. QX kollade fredagsläget med Linni.

Ska du se Idol i kväll?
– Självklart ser jag Idol, de är mina vänner och jag vill ju deras bästa och vill se deras utveckling! Dom är sjukt duktiga allihop! Förra fredagen kollade jag med mina vänner på en fest, nu får vi se!
Hur känns det så här i efterhand när du åkt ut? Vad saknar du mest?
– Det känns skitbra nu efteråt! Det är så häftigt att ha fått den här chansen! Och nu när man är offentlig så känns det lättare för mig att nå mitt mål: Att nå ut med min musik och förmedla så mycket känsla och beröring så människor får känna samma sak som jag känner när jag skriver och framför den. Men självklart saknar jag de andra idolerna. Mina underbaringar!
Vad händer nu för dig?
– Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Det har kommit lite inbjudningar till några mingelpartyn med svenska kändisar, men det känns inte som värsta grejen även om det är svinkul. Jag vill köra igång med musiken och rocka med ny och fräsch house/pop!
Har du fått respons på intervjun du gjorde med QX? Vad säger folk om den?
– Det är några som tycker att den varit helt suverän! Jag själv tyckte att den var helt underbart skriven! Alexander Bard har tydligen läst den också har jag fått veta och han tyckte att den var väldigt bra!