Så ytterligare en partylåt. Är det din nisch musikaliskt?
– Nja, från början är jag skolad musikalartist men det känns som att man kan ge mycket mer i en party låt, Och eftersom att min roll har blivit ”Skandalen” så vet man aldrig vad som kommer härnäst… Men jag vill inte sätta mig i ett fack för nästa låt kanske är inom en helt annan genre.

Vem har gjort låten?
– Det är en superduktig kille som heter Anton som jobbar på Heartbeat music. Texten har jag och Benjamin gjort, Texten och låten är i ”fjortissti” för att den ska sätta sig i folks huvud. Det är ju kul att göra en löjlig låt för att det är så många som stör sig då.

Det ser ut att vara en kul videoinspelning, berätta om var och hur ni spelade in den?
– Videoinspelningen ägde rum i min Big Brother-kompis lägenhet och i hennes grannes lägenhet. Den dagen är ett minne för livet och jag är glad att det finns så underbara människor som vill hjälpa mig med min karriär. Dessutom fick jag äntligen göra min drömscen där jag hånglar med mitt ex Patric och Stockholms sexigaste strippa Malin som jobbar på klubben Prive. Det var svårt att hålla sig för skratt när man gjorde de intima scenerna för jag blev ju kåt på riktigt efter som att det var med mitt ex! Det var inte så roligt med tanke på att hela produktions personalen kollade på…

Vem är killen som rappar?
– S.T.C, en rappare ifrån Linköping som är sjukt bra!

Vad har du gjort under 2011?
– Jag spelade in ”101 sätt att åka ur en gameshow”, har varit på turnè, och för några veckor sen var jag i Finland och rockade. Sen har jag varit med i Waterwörld på TV6 och även spelat in ett program som är hemligt men som kommer att sändas på Kanal5 nu i december. I veckan gjorde jag också en galen intervju för en av Sveriges största tidningar och det kommer bli galet när den kommer ut. Jag har alltid många bollar i luften, varför välja ett spår när man kan göra lite allt möjligt? Jag älskar att överdriva för att fler människor kan reta sig på mig. Så länge dom pratar om mig så blir jag nöjd!

Du är artist, skådespelare & stylist, vad har du gjort som skådespelare?
– Jag gör lite småjobb som skådespelare och för några månader sedan spelade jag ”Karlsson på Taket” när Avenyn skulle öppna för sommaren. Innan jag bestämde mig för att bli ”Skandalbögen” så har jag jobbat på Astrid Lindgrens värld och Santaworld och det saknar jag otroligt mycket. Men det är svårt att komma tillbaka och spela en annan roll när Sverige känner igen mig från TV. Jag är ung och vill pröva mina vingar, för man vet aldrig när livet tar slut!