Kristian Kaspersen är aktuell med en ny låt, One Little Thing, som nu också fått en musikvideo.  I veckan släpptes den och medverkar gör Razmus Nyström, som vi bland annat sett i Dramatens Angels in America.

Berätta om One Little Thing!
– Det är en rätt intensiv synthpop-dänga på 2:45 min. Musiksajten Scandipop skrev ”It got bags of drama wrapped up in a decadent production” och det gillade jag.

Passion är ett gift skriver du, hur är det med passionen i ditt liv just nu?
– Den lyser rätt mycket med sin frånvaro i mitt liv just nu… så som säkert för många singlar under corona! Hoppas på bättre tider för visst längtar jag. Jag har ägnat tiden åt det kreativa, den sortens passion har ändå flödat tack och lov! Jag har många nya låtar på gång, vi siktar mot nytt singelsläpp hyfsat snart och ett fullängdsalbum i slutet av året eller början på nästa.
 Vad vill du förmedla med videon?
– Videon går mycket i linje med låttexten: Den visar den mörka sidan av en förälskelse, något som drar mot besatthet. Likväl som vi alla längtar efter stor passion finns där också en rädsla att i det förlora kontrollen, att ställa livet på ända och i slutändan kanske mista allt för ett kortsiktigt rus. Jag och regissören Nina Varumo ville göra något som utspelade sig i inne i den drabbades huvud, mitt i galenskapens kärna.
 Hur ser dina dagar ut nu i Corona-tider, hittat nån ny hobby eller sysselsättning?
– Jag har börjat löpträna och det kan jag starkt rekommendera! Skönt att hålla igång kroppen utanför gymmet och jag känner mig överlag piggare. Jag sysselsätter mig även en del med podden Ytspänning som jag har med min vän skådespelaren Aleksa Lundberg där vi talar HBTQ-frågor och skönhet. Det har varit en givande återkommande punkt under den här tiden när det sociala livet i större sammanhang legat nere… Men nu längtar jag verkligen efter sol, uteservering och gays!

Vi behöver ditt stöd

När du ändå är här och läser artikeln på QX.se vill vi be dig hjälpa oss att fortsätta vårt redaktionella arbete!

Vi ber dig bli prenumerant på QX nu, så vi kan fortsätta vår verksamhet att berätta om och ge röst åt regnbågssamhället.

Stöd oss här