På onsdag inleds det som förhoppningsvis blir en lång, lång vintertradition. Navid Kabiri med stöd av QX och Stockholm Gay Life har bokat Kungsträdgårdens skridskobana mellan 19-22. På plats finns
– Kom på iden för 3 veckor sen, när jag var där och åkte skridskor. Det är ju hur kul som helst. Klart vi skulle hyra isbanan och ha den för oss själva, berättar Navid Kabiri om sitt initiativ
– Det är ju sånt vi gays tycker om. Att vara superVIP.

Niklas Hogner, som bland annat synts i TV4s Stjärnor på Is, lär ut skridskoåkning under Gays on Ice

Hur är det med dina egna skridskokunskaper?
– Jag är kass på att åka, men ska ta hjälp av sexiga Niklas Hogner under kvällen. Han kommer att finnas på plats för att hjälpa alla som är kass på att åka, som jag, säger Navid och lägger till med ett leende.
– Genom att hålla hand, hoppas jag!
– Vad är mer på gång från din sida?
– Har massa på gång, som vanligt. Ska börja med att säga att det är as kul vara nominerad i 2 kategorier på gaygalan. Det kommer bli jätte skoj, säger Kabiri. Melodifestivalen närmar sig, och i vanlig ordning håller vi i den STORA schlager efterfesten. Håll utkik. Sen planerar jag inför sommaren på Mälarpaviljongen och Pride och Cleans 5 fester. Samt massa annat roligt som jag inte får avslöja än. Men stort blir det.
Men först alltså Gays on Ice. 19 -22 är det öppet i Kungsanför gaysen. Ta med egna skridskor eller hyr för 60 kronor på plats, Nikas Hogner guidar de som inte är helt vana vid rör-sporter och musiken blir gayig så det förslår.
När man är klar med åkandet så är det After Skate på Torget som gäller. Martin Kagemark och Lars Hägglund på scen med gitarr där de levererar den ena schlagern efter den andra hiten! Och runt hörnet – nästan – ligger så Kolingsborg där skridskofesten fortsätter till 03 på klubben Sthlm Night Fever.





Navid Kabiri har precis stratat en blogg på Qruiser – har kan du följa den!