Under kvällen uppträdde gräddan av Sveriges dragelit: Lavender Whip & Seymour Bottoms, Björta, Herman Winter, Miss Listerine, Miss Vanity, Miss Bubble, Skye Eriksson, och Miranda Dior. På corona-lämpligt avstånd framfördes livesång, lipsync och stand-up, och kvällen var enligt de på plats en stor framgång.

Lars-Åke Larsa ”Babsan” Wilhelmson fick en hyllning genom ett speciellt utformat nummer av Imaa Queen som tack för alla hennes år som artist och förebild för många i dragcommunityt, och såklart, som Patricias egen diva under många år. ”Larsa”, fullkomligt strålade av glädje när han hyllades och Christer Lindarw som satt med sin vän filmade och skrattade gott. När allt framfördes en andra gång nästan studsade Larsa runt på fördäck till hyllningen.

– Det var en så rolig kväll! Adams (Imaa Queen) och Björns (Björta) hyllning var makalös med en ny text till Vill nu se en stjärna, om mig och mina 23 år på Patricia och alla söndagar som jag jobbat. Det var så roligt och jag blev så rörd och glad, berättar en glad Lars-Åke ”Larsa” Wilhemsson för QX.
– Christer förstod inte varför jag skulle bli hyllad, skojade han. Haha, jag tror nog att han var lite avundsjuk!

Det blev med andra ord en magisk kväll, som satts samman av Christian Gerdes och Adam Spjuth, (Imaa Queen). Här är bilderna!