RuPauls Drag Race-stjärnan Milk har, som flera andra kända dragqueens, valt att gå med i abonnemangstjänsten OnlyFans. På sajten kan man att mot betalning prenumerera på användares innehåll för en månadskostnad. Sidan har blivit mest känd som en plattform som utmanar porrbranschen., även om det finns flera olika inriktningar.

Milk, som var med i RuPauls Drag Race säsong sex och sedan All Stars säsong tre, har nu sitt egna konto och enligt inlägg på sina sociala medier ska han lägga ut nytt material varje vecka. På sin profilsida på OnlyFans vädjar han de som prenumererar att inte lägga ut hans bilder eller videos någon annanstans, då spridning av användares material till gratissidor varit ett problem.

”Piratkopiering skadar mitt företag och visar på total respektlöshet för mitt arbete.”

Andra Dragqueens från Drag Race som startat OnlyFans är bland annat Plastique Tiara, Katya, Aja, The Vixen, Willam, Shea Couleé och Tyra Sanchez. Men enligt Youtubern Bussy Queen, som köpt medlemsskap till samtliga och recenserat deras innehåll, utlovas mycket guld och gröna skogar utan faktiskt innehåll.