Efter att ha upprört USA genom att i sin senaste musikvideo ge djävulen en ”lap dance”, och därefter ha satt sitt namn på skor med bloddroppar i,  går nu Lil Nas X in som etta på Billboardlistan med sin Montero (Call Me By Your Name).

Detta är ett stort finger mot alla hatare som kastat sig över den 21-årige öppet homosexuelle rapparen från Atlanta, Georgia den senaste veckan. Det har predikats om hans satanistiska flörtar, och videon har till och med framkallat dödsönskningar,

Rapparen Sada Baby önskade livet ur Lil Nas X genom att på Instagram skriva ”Herren, vi sa Nas X, Not DMX” efter att ha fått reda på att DMX efter en överdos ligger i respirator.
Sada Baby har sedan dess raderat inlägget.

Men Lil Nas X tar hatstormen med ro och fortsätter att leverera i sociala medier. Han twittrar bland annat: ”Jag hoppas att de som hatar mig är ledsna. Jag hoppas de gråter. Jag vill att era tårar ska fylla min Grammy-trofe”

Eller lägger upp grejer som denna:

I Sverige ligger Montero (Call Me By Your Name) femma på Spotify, och i världen totalt ligger den tvåa. På YouTube närmar musikvideon sig 100 miljoner visningar efter att ha legat ute i en vecka.

Här kan du se Montero (Call me by your name) på YouTube