Bloggaren och författaren Sandra Beijer som skrivit manus och producerat serien, säger till TT att Oscar Zia kändes som ett självklart val då han är ”oemotståndlig och charmig”.
– Han kommer att spela en ganska manipulerande och mörk karaktär. Han var så otroligt duktig på att gå in i en roll där man måste ha honom, men bara vill springa åt andra hållet samtidigt.

”Allt som är kvar” handlar om en tjej som blir lämnad med krossat hjärta mitt i sommaren. Hon vet inte vart hon ska ta vägen och hennes bästa killkompis tar henne under sina vingar.

Vi är mest vana vid att se Oscar Zia som glad, sprallig och utan särskilt mycket mörker. Men Miron har såklart sidor som även finns hos Oscar.
– Haha, alltså ibland så känner jag igen mig mycket i Miron och ibland tycker jag han är för sjuk i huvudet.
Det jag kan känna igen mig är viljan av att vara omtyckt, behovet av närhet och bekräftelse som jag upplever gömmer sig där under.
Just det – kicksökandet också: att något nytt måste hända. Det ska gå snabbt, det får inte gå långsamt. Både jag och Miron är långt framme i en annan tanke innan man hunnit tänka klart den andra. Han är en sjukt spännande karaktär. Jag som inte skådespelat så mycket är väldigt nervös över att få fram det där mörka han har i sig, säger han till Sandra Beijers blogg.

Serien regisseras av Fanny Oversen och inspelningarna börjar i slutet av juli i Stockholm. Premiär blir det på SVT under 2022