Under kvällen gjorde Imaas dragdotter Sam Silver flera improviserade nummer uppe på topdäck tillsammans med Maria, Lily och ett stycke uppblåsbar flamingo. Och de lättade restriktionerna gjorde att Patricia höll öppet ända till 05 vilket i sin tur betydde att festen fortsatte uppe på top-däcket ända in i soluppgången.

Imaa inledde med Lill-Babs Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini i en knallgul kreation och efter flera reveals stod hon där endast i en itsy bitsy polkadot jockstrap.

Därefter fick vi Sam Silver som klättrade på relingen och deathdroppade till Megan Trainors I just got paid, och Drag of the year-vinnaren Zizi Buffet gjorde entré som Ursula från Lilla Sjöjungfrun med Poor Unfortunate Souls med Ariel som strumpdocka.

 

Gender bendern Seymour Bottoms körde ett nummer där han går från att vara en sailor boy på havet till att bli Sailor Mercury (från animeserien Sailor Moon) beväpnad med bubbelpistoler och massor med energi. Under kvällen bjöd Seymour även på ett gospelmedley som avslutades med Toddrick Halls It’s raining fellas iförd latex.

Patricias hovmästare visade att hon inte bara är nummer ett i köket utan bjöd även på Helena Paparizous My number one med extra höftskak. Och Skye Ericsson gjorde ett Piratnummer innan Zizi anslöt sig och övergick till Titanic där Zizi ”spelar” den klassiska My heart will go on på en gurka!

Dessutom hann Skye Ericsson studsa in som Ariel, komplett med stjärtfena och i kvällens största peruk, innan Imaa avslutade showen i en blå intrikat rep-kreation med Havet är Djupt (Analet är djupt).

Nästa vecka den 11/7 är temat ”Art Night”! Det blir färg och form, måleri, kanske levande statyer och annat konst-igt! Det kommer även bli konstauktion till förmån för Stockholm Prides Solidaritetsfond!

Då uppträder:

Misty Bubble
Lavender Whip
Butcher Queen
&
Imaa Queen