I veckan börjar Stockholm Pride och som vi kanske förstått kommer det inte bli som riktigt som vanligt det här året heller. Avsaknaden av dans och fest kommer märkas av, men om man vill har man möjlighet att delta på några event för att skaka sina lurviga. Till exempel Navid Kabiris Clean Group. Inför Pride håller gruppen tre olika fester där man har möjlighet att dansa.

Idag är det Nadjas Drag Race på Mälarpaviljongen med drag-underhållning. På lördag 7 aug ordnar man en utomhusfest tillsammans med Bronx Sauna och sedan avslutar man veckan med en dagsfest på Slakthusets terrass.

Hur kommer det sig att ni har danstillstånd men inga vanliga klubbar har det? 
– Slakthuset har ansökt om danstillstånd och fått det. Så det är superkul för alla oss danssugna. I utomhusmiljöer får man samlas upp till 600 personer enligt Corona restriktionerna. Dem följer vi väldigt noggrant så klart. Dagsfesten på söndagen håller vi på Slakthusets terrass, säger Navid Kabiri.

Lite extra Pride-feeling kan man också få om man besöker restaurang Ljunggrens, som Navid säger att man prytt med regnbågsflaggor. Man har också bjudit in dragueens och DJs för att komma igång inför veckan. Ljunggrens kör från tisdag till lördag.

– Det är Pride i Sthlm nästa vecka och vi är helt lyriska. Tre stora events är inbokade på olika lokaler och stora utländska djs och grymma Svenska djs samlas för att underhålla oss med sin musik och vi bjuder in alla på dans och fest.