⁃ Det går inte att säga nej. Det är så himla roligt med kärleken som möter en. Det är extatiskt och en kärleksvåg som alla dras med i, oavsett hur vi ser ut eller vem vi älskar.

Vad är det du ska göra?
⁃ Vi ska göra en timme, Wizex och jag. Det blir låtar som Miss Decibell och den första låten med Chips, God Morgon. Nu har jag fått börja lära mig texter från 80-talet. Vissa låtar går väldigt högt, men då brukar jag publiken sjunga istället, haha. Sedan hjälper sångarna i bandet till också.

Vad får dig att hela tiden återkomma till Stockholm Pride?
⁃ Känslan! Alla som uppträder säger ”oj, vilket genomslag”. Jag minns när Towa Carson var med. Hon var helt tagen. Hon är ju äldre än jag och hade aldrig varit med om något liknande, att alla sjöng med i hennes första låtar. Många var ju inte ens födda när de kom. Hon sa till mig, ”Vad i hela friden hände?”. Jag hade samma känsla första gången jag uppträdde där, jag trodde dom drev med mig.

Du har ju varit med några gånger nu, har du något särskilt minne från Pride?
⁃ En gång var det efterfest. Jag och Monica Thörnell följde med några killar som sa att ”Nu ska vi på disko”. När jag och Monica stod där inne upptäckte vi att det bara var killar, vi hade hamnat på bögklubb! Så började det dyka upp killar på scen i silverkalsonger, go go-pojkar. Det var intressant. Sedan hamnade vi på ett skumparty. Det var klibbigt och konstigt. Min dotter hade berättat om sådana…

Blir det lika vilt i år för dig?
⁃ Nej, jag blir trött på kvällarna.

Är du öppen för förslag?
⁃ Alltid! Jag får ta alla chanser, jag brukar säga det på scen. Snart är det någon som tar mig på allvar!