I natt släpptes höstens hetaste musikaliska samarbete då The Weeknd och Swedish House Mafia slagit sina påsar ihop i  dansiga Moth To a Flame. Under natten släpptes också videon till låten, och i den mörka suggestiva videon syns svenske modellen Sebastien Hargeström.

Hallå Sebastien, hur kommer det sig att du är med i videon?
– Produktionsbolaget hade hittat mig via Instagram och skrev och frågade om jag ville vara med i en ny stor musikvideo. Jag svarade ja direkt, och blev då castad som Adam i Adam & Eva (huvudrollerna i videon). Men det dröjde till en dag innan inspelningen, den 21 september, innan jag fick veta att det var med de här artisterna!

Hur var inspelningarna?
– De var 51 statister plus jag som signades som modell. Jag låg helt naken och inoljad från topp till tå. I scenen i början ligger alla ligger nakna och är matchade i par. Det var allt från gaykillar till gaytjejer, det var så kul att se mixen. Men tyvärr är det bara ett par tjejer som hånglar som syns i närbild, killarna kom inte med. Men i stora helbilden i början när alla ligger på varandra så ligger det killar på och runt om varandra…

Hur var det att vara naken med främmande människor?
– Det var väldigt vågat och obekvämt i början. Men allt medan tiden gick så blev man mer bekväm med sig själv och accepterade att detta är jag, och sen vande man sig vid alla andra.

Du hånglar med en brud i videon, hur länge sen var det du gjorde det innan detta?
– Haha, att hångla med en tjej var inte några problem. Jag gick in i min roll som Adam och levererade. De kan ha varit typ 4-5 år sedan jag hånglade med en tjej innan detta.

Vad har du för förhållande till artisterna, gillar du musiken? 
– Vi fick ju inte lyssna på musiken innan så vi spelade in musikvideon med en annan låt som hade samma vibe och feeling. Men The Weeknd och Swedish House Mafia är ju två artister som är kända ”world wide” så det var en ära att bli castad som huvudperson i en sån här video.

Berätta lite om dig, vad du gör annars?
– Jag heter Sebastien Hargeström, är 23 år och pluggar till tandläkare. Jag bor på Kungsholmstorg med min kille och vår hund. Jag gillar att gymma och sporta, och jobbar som modell vid sidan av mitt studerande. Jag har gjort jobb för exempelvis underklädesmärket CDLP och Urbanista.

Vad händer annars i helgen?
– Den här helgen blir det lite födelsedagsfest på Secret Garden, sen vet man aldrig var man hamnar…