Den 1 oktober öppnade dragqueensen Ceviche de Chocho och Brenda Mandlar nya dragshow/månadsklubben Tuck O’Hej tillsammans med King Kongs Erik Engebretsen. Sedan dess har ännu en kväll, med Halloween-tema, hunnits med då Eden Lost, Alexander of Hellsingland, Petunia XYZ och Acai Lum  levererade bondageburlesk och lip syncs i skräckfilmsanda.

Den 26 november är det dags igen. DJ Panica Tax spelar pop, disco och house mellan uppträdanden.
– Det blir bangers som poppade upp under pandemin som vi längtat att få dansa till! Sen startar första delen av showen runt 23:00 och andra delen startar omkring midnatt, och när showen över fortsätter dansgolvet till stängning, berättar Ceviche och Brenda.

Denna gång är temat Freezy Breezy Beautiful och värdinnorna Brenda Mandlar och Ceviche de Chocho uppträder med Baba Jaan, Chiwi, Pepper Potemkin och Ronia.

Tuck O’Hej startade som vi tidigare berättat som en digital drag show då olika artister livesände sina uppträdanden från sovrumet, en parkering eller i trädgården… ja, vad som. Tillsammans med Erik Engebretsen startades sedan en liveklubb på Nalen.
– Fördelen med denna lokal är att den har samma intima känsla som exempelvis King Kong plus en välutrustad scen med fantastiskt ljud, ljus och projektor. Detta har alltså resulterat i att Stockholm äntligen fått en välförtjänt riktig dragshow-klubb som både erbjuder underhållning och dansgolv till alla som identifierar sig som nöjeslivstörstande queerpersoner. Det är mycket drag på scenen men även livemusik, burlesk och andra typer av scenframträdanden.

Här är lite bilder från senaste Tuck´O´.Hej!