– Vi som anordnar klubben kommer alla från olika världar i Stockholms nattliv. Vi är en mix av Stureplan, Söder och allt däremellan. Vi vill av vår mix få fram en grym musikmix, lite gamla godingar mixat med det allra senaste partyhitsen!
Så sammanfattar de tre klubbfixarna den nya förfestarklubben Eve vid Medborgarplatsen och de berättar att de som inspiration har BeeBar i Göteborg
– En klubb med den rätta loungestämningen, rätt priser och något nytt och spännande som händer varje vecka! Det ville vi se till att vi får i Stockholm!
Ni har ett samarbete med Kolingsborg – hur ser det ut?
– Det går ut på att alla gäster som besöker oss får ett band som de sen visar upp på Kolingsborg vilket ger dem en överraskning där!
Ni öppnar i Opal. Vad är det för ställe?
– Det är en helt fantastisk lokal, gamla ojojoj bar som nu är helt nyrenoverad, en grym uteservering med värme!
Och vilka är ni som står bakom?
– Vi är tre drivna unga människor som tillsammans med ett grymt team står bakom klubben! Emilio Thomas Olimberio, Emma Svarrer och Gustaf Hagelin. Vi vet att det saknas unga hungriga entreprenörer i Sveriges nattliv och där kommer vi in. Det som driver oss är att hela tiden utveckla vårt koncept och att varje vecka se ett fullt dansgolv timme efter timme! Framtiden ser mycket ljus ut, det finns mycket Stockholm inte har fått se ännu av nattklubbar och i den här branschen har man ju världen som arbetsfält!