Eventet ordnades i samarbete med Positiva Gruppen som via verksamhetschefen Daniel Serguey Suarez berättade om sitt arbete, och en ny undersökning om människors attityder rörande hiv. RFSL:s Niklas Dennermalm berättade om undersökningen som innefattar över 2500 svar, som kommit in via bland annat QX. Qruiser, och Noaks Ark.
Ni kan läsa mer om den undersökningen i just decembernumret av QX.

QX chefredaktörer Anders Öhrman och Ronny Larsson hälsade välkomna och berättade om 23-årige omslagskillen Gustav och hur han fick reda på att han levt med hiv i kanske flera år, och nu vill få fler att testa sig genom att berätta sin story.

På plats fanns även ett team från Sexperterna/Testpoint som snabbtestade de som ville testas för hiv på plats. Enligt Sexperternas Axel som var en av de som de som jobbade på plats, var snabbtestet ett populärt inslag under kvällen. QX sålde även ”Red Ribbons”  under aftonen, och minglet pågick en bra bit in på kvällen.

Under kvällen flödade drycken och det bjöds på ett chianti-vin, Terreno, från Terrenovino och söta små flaskor med vodka soda i smakerna mango och citron från SKNY BTCH, plus välsmakande snittar.