Skådespelarna Max Parker, 29, och Kris Mochrie, 37, blev kära när de spelade brorsorna Posner i Hem till gården och de blev ett par förra året. Nu berättar de på Instagram att de har förlovat sig och delar med sig av årets hittills gulligaste film från det magiska ögonblicket.

”Han förtjänar hela världen, men det bästa jag kunde lova honom var mitt hjärta. Han sa ja. Den lyckligaste stunden i mitt liv” skriver Parker på Instagram när han delar med sig av sitt frieri som ägde rum på en sandstrand.

Mochrie, som överraskades av frieriet skriver även han om den lyckliga stunden.

”Den vackra själen som är min bästa vän frågade om jag ville gifta mig med honom igår. Jag kan inte förklara hur lycklig jag är.

Jag älskar honom mer än ord kan beskriva, vi skrattar tillsammans varje dag och jag är så tacksam att han kom in i mitt liv.

Jag hade ingen aning överhuvudtaget! Men det var helt perfekt. Jag menar, den här filmen säger allt. Max hade bett min mamma om smycken från min mormor, och mamma hade fortfarande mormors medaljong vilket han lät göra till mitten av förlovningsringen på insidan. Så väldigt speciell.

Tack till jobbet som förde oss samman, vår fantastiska familj och vänner. Och tack till den fantastiska kärleken från er alla. Jag är en väldigt lycklig kille.”

Se filmen från skådisarnas känslosamma stund här!