Hur känns det nu när Backdoor kan öppna igen?
– Det känns helt fantastiskt, svarar Navid Kabiri. Sist vi öppnade upp efter att restriktionerna hade släppts var det rena drömmen. Fullsatt klubb varje helg och köer som slingrade sig hela vägen nästan till macken.
Vad har du ägnat dig åt medan Backdoor varit stängt?
–  Jag har jobbat på som bara den. Dels suttit med planeringar för hela våren och sommaren för Backdoor. Bokat in stor artister, drag queens och djs. Så äntligen kan vi sätta igång och jag kan lova att det blir ett fullspäckat program nu framöver. Vi har även gjort lite större renoveringar i lokalen. Det gråa färgen som prydde hela lokalen är nu svartmålat. Två nya VIP-hyllor är på plats samt nya gogo-podier, som jag själv faktiskt byggt och snickrat ihop. Över 30 discokulor i olika storlekar hänger numera i taket och garderoben är uppiffad. Toaletterna är renoverade och lite nytt discoljus har hängts upp.

På fredag och lördag är det första helgen på ett tag! Vad kan gästerna förvänta sig?
– På fredag blir det XL dansgolv och vår populära klubbkoncept ”Hits Fridayyyy”. Leo B och dj Linus bjuder på hits och pop. Vår älskade hus-druga Miss Vanity kommer att bjuda på något smaskigt nummer på scenen. Nytt för fredagarna är att The Hole dansgolvet kommer spela RNB/Soul och HipHop.

– Lördagen är det ”Locker Room” fest och på huvud golvet spelar legenden Marcus Ullmarker och alla vår gulle-dj Pamela, vilket betyder house och såklart gogo-dansare. På det andra stora golvet är det Mello-musiken som styr. Redan k22.00 slår vi upp dörrarna så att man kan komma till oss direkt efter att Mellon är slut på tv eller komma direkt från arenan.

Har ni mer som är bokat och klart under våren och sommaren som vi kan se fram emot?
– Det har vi, en massa roliga nyheter. Lördag den 26 feb blir det en stor CLEAN fest, Clean Candy Shop. Influgna gogo-dansare, godisregn, sockervaddsmaskiner och ett special Cabaret uppträdande av Fräulein Frauke.

Navid Kabiri berättar vidare att den öppnar en tjejklubb den 4 mars som fixas av Ronima från klubben Caliente.
– Detta ser vi jättemycket fram emot och hoppas att vi på Backdoor kan bidra till att även våra älskade lesbianer känner sig ännu mer välkomna hos oss och får någonstans att samlas och dansa på.

Till Mellofinalen planeras att tillsammans med CLEAN Group fixa avslutningsfest. Förköpsbiljetter har släppts redan nu! I mars öppnar även klubbkoncept KINK Party. Kabiri berättar även att Robin SShow Me Love” är bokad och att RuPauls Drag Race stjärnorna Crystal Methyd och Jujubee gör ett nedslag i sommar.

– Jag kan även avslöja att en av de större stjärnorna från serien Pose är inbokad under juni månad. Och dessutom så fyller faktiskt jag 45 i juni och kommer att bjuda in hela Stockholm och Sverige på årets största fest, avslutar Kabiri och såklart lägger han till att när Pride nu äntligen kan bli som vanligt i början av augusti så ”kör vi fest under hela veckan”.