Sommaren startar till sjöss! Den 3 juni lättar Dancing Queen ankar igen för en regnbågskyssning med homohärliga artisterna Magnus Carlsson, som kommer med sina superhits i bagaget, och Julia Alfrida som är singelaktuell med Monster. Dessutom blir det dragshow, singelmingel, karaoke med Mathias Holmgren, DJ:s och mycket annat. Viking Lines Cinderella är festplatsen och denna gång är avsändarna festvana duon Anna Högkil (Moxy) och Erik Engebretsen (King Kong)

Hallå, hur kommer det sig att ni kör på med kryssningen, varför är det så kul?
Erik
: Kryssningen har blivit väldigt uppskattad av gästerna och genom året kommer det ständigt frågor när nästa är. Så vi måste ju! Det blir ju ett annat sätt att samlas och ses än på klubbarna. Och olika grupper som inte brukar ses som nu får samlas. 

Anna: Det är kul att göra tillsammans då vi annars arrar klubbar var för sig. Och visst borde det väl finnas en bra klubb som är mixad dit man går med alla sina kompisar?! Det har jag saknat sen HäcktetDancing Queen är just en sån klubb fast på en kryssning
Vilka drugor och dj:s följer med denna gång?
Erik: I år år Reine, Miss Tobi och HerMan tillbaka! Dom gör ny show och kommer ta hand om alla ombord! På dj:sidan är allt inte klart, men vi är väldigt glada att DJ Fride spelar och DJ Bride har äntligen fått klart för att följa med!
Vad gör ni för att förnya kryssningen så att man känner att det händer saker varje gång?
Erik: Vi försöker tänka lite nytt varje gång, men en del element är så populära så vi vill inte byta allt. Vi lyssnar på vad gästerna säger och om det är något som efterfrågas av fler, och som kan genomföras så försöker vi få till det.
Anna: Ja, vi lever under en ständig press att hitta på nytt och skoj! Nu blir det ju också en annan känsla på sommaren. Alla är så glada och vi kan ju göra mer utomhus!
Vad på båten skulle ni vilja pusha lite extra för?

Erik: Lyxa till det med SPA, schyst middag och finhytt! Och var med på karaoken! Vi vet att du vill, släpp sargen bara!