G Flip, 27, är den australiska musikern som fångat Selling Sunset-mäklaren Chrishell Stauses, 40, hjärta. Det var i återförenings-avsnittet som leddes av Tan France som hon delade med sig av sin nya relationsstatus.

”Jag har spenderat mycket tid med en som är väldigt viktig för mig. Hen heter G Flip.” avslöjade Stausse och delade med sig av hur det otippade paret träffades:

”Det började genom att jag bara skulle vara med i hens musikvideo som handlar om en kaotisk kärlekshistoria. Jag kommer från såpoperor och jag älskar att skådespela vilket jag inte alltid får chans att göra med mitt jobb”.

Vidare berättar Stausse att hon inte är en av de som har vetat om sin sexuella läggning från en ung ålder, men att hon som person är ”väldigt öppen för bra energi”.

”Jag blev lika förvånad som alla andra eftersom att inget egentligen förändrades för mig. Jag är fortfarande väldigt attraherad av maskulin energi och en bra person”.

Musikvideon till låten Get me outta here där gnistorna tändes för det nya kärleksparet släpps på fredag. Så till dess får du hålla dig till godo med G Flips senaste video – Gay 4 me nedan