Igår hölls den traditionsenliga och omåttligt populära smygläsningen av QX juninummer i kombination med Mälarpaviljongens sommarinvigning  i Stockholm. Gästlistan var sen länge överfylld och många gjorde klokt i att komma i god tid före öppning. Många nyfikna turister förundrades över folksamlingen och kom fram till ingången för att ställa frågan: ”Vad är det som händer här ikväll?” En fråga med ett enkelt svar: ”Årets mest eftertraktade regnbågsmingel”.

Politiker, dragqueens, kändisar, kännigendisar och härliga communitymedlemmar skålade och minglade sig igenom den perfekta Stockholm-sommarkvällen.

Kvällens konferencier var såklart underbara Robert Fux och på scen bjöd Latin the Mood och Malena Laszlo på musik. QX junis omslagsstjärna Julia Alfrida uppträdde också, bland annat med sin nysläppta låt Coming out som är den officiella Pridelåten för West Pride.

Det blev också regnbågslotteri till förmån för Regnbågsfonden med chans till massa fina priser, bland annat från restaurang The Hills, Eurowings, Yasuragi och Secret Garden.

Vilken kväll!