Patricias C’est La Vie Sunday är i gång och den andra showen bjöd på massor av överraskningar.

Vi tog oss en resa till Spanien med Maria Wells och Caroline Jönsson när de sjöng sin egna tvist på ”El viva Espana” för att få i gång gästerna, och sedan tog Michele Imberti oss vidare till Italien med ”Volare”.

Det blev även ett stopp i Ukraina när Bohdan Shutka spelade på ett traditionellt ukrainskt instrument med 68 strängar även kallat Bandura.

Storm Dunder förförde oss med sin röst när hen sjöng låtarna ”Flowers” och ”Perfectly Hateful”.

Sam Silver sjöng låten ”Nästan där” som har en känslomässig mening bakom sig, och tog sig sedan an Islands Eurovisionbidrag från 2020 ”Think About Things” i sin glittrande lila klänning.

Deon Diamond framförde ”Land Of Lola” i sin röda utstyrsel för att sedan tillsammans med Sam Silver dra på ett ösigt nummer av ”Raining Fellas

Chiwi framförde en härlig blandning av ”Euphoria” och Britney för att sedan ställa sig på scenen och dra upp både personal och gäster för en sambalektion.

Maria Wells och Caroline Jönsson tog upp självaste Gregor Michaj på scenen och körde ett schlagermedley som heter duga, för att sedan överraska med att ta upp födelsedagsbarnet Irini Michas och låta henne uppträda inför den fullsatta båten, och ingen blev besviken!

Men överraskningarna tog inte slut där.

Stephanie Stegrell (känd från Talang) och Irini körde ett eget nummer med låten ”Bang Bang”.

Hela showen avslutades med att alla artister och personal sjöng ”We Are Family” och kongatågen nedanför scenen drog med sig alla gäster in i nattens festande som fortsatte ute på våra däck fram till 05.