Äntligen var det söndag igen på Patricia! Vi hade Dj Jacob Nordström bakom spakarna och Caroline Jönsson tillsammans med Lena Nilsson var hostess denna kväll och bjöd oss alla på härlig sång som fick hela båten i gungning.

De började med det traditionsenliga ”Eviva España” och fortsatte med en härlig blandning av bland annat den glamorösa hiten ”Dancing queen” och Carolas ”Säg mig”.

Allas vår Babsan gjorde sin sommardebut och bjöd på ett fantastisk medley där vi fick höra ”Babsan heter jag” och andra klassiker. Vi fick även höra om Babsans härliga möte med en spanjor och självklart sjöng både gäster och personal med till ”Ge mig en spanjor” och den klassiska låten ”La Dolce Vita”.

Patricias egna Restaurangchef Leila tog ton och gav sig på Tina TurnersThe Best”, och oj oj oj, det var magiskt!

Herman Winter förförde oss med sitt framträdande av MadonnasFrozen” och drog fram sin piska när hen gick och bad gästerna to ”Touch me, I wanna feel your body”

Och Burlesque gudinnan Zizi Buffet bad oss alla om ”Mercy” för att sedan klä av sig och säga ”No No No

Kvällens show avslutades med (det som nu blivit ett tradition) ”We Are Family” som framfördes av ingen mindre än Leila och Tess tillsammans med personalen och kvällens artister!