I söndags var det C’est La Vie Sunday igen, och i vanlig ordning bjöds det på framträdanden tillsammans med hosteses Lena och Pernilla. Kvällen startade med några härliga låtar som fick gästerna att värma upp, för att sedan låta Chiwi ta över scenen och framföra en känslofylld lipsync till låten ”This is me” från filmen The Greatest Showman i en vacker röd ballgown. Restaurangchefen Leila tog ton mellan akterna och vi fick även ett gästuppträdande av servitören Stefan som fick gästerna i extas när han spelade till ”Dance Monkey” på sin saxofon.

Miss Becky tog gästerna vidare genom kvällen med  ”Crazy in love” med Beyoncé, och fortsatte sedan med Britney Spears låt ”I´m a slave for you”.

Kvällens ”special guest” var ingen mindre än Diana Wolff från Göteborg som showade loss och gjorde en medley med blandade hits. Festen fortsatte när Leila och hela personalen bröt ut i sång och sjöng ”We are family” som avslutningslåt innan partyt förflyttade sig ut på deck med Dj Jacob Nordström bakom spakarna.

Söndagen den 26/6 kommer Patricia ha dragkingen Liam och Sam Silver på plats och gästartist blir Gregor Michaj.