I marsnumret av QX kan du läsa Pär Jonassons intervju med Kenny, killen i Bredbandsbolagets reklamfilmer. Här är delar av intervjun…

Kenny berättar med ett brett leende att han har varit i olika förhållande i närmare tio år och helt nyligen blev singel.
– Just nu älskar jag att vara singel, så det lär dröja innan jag blir ihop med någon igen!
Är du straight?
– Ja, men jag vill nog ändå använda den gamla klyschan att ”jag blir förälskad i en person, inte i ett kön”. Ännu så länge har jag inte haft några gayerfarenheter, om man inte räknar när jag spelade Stephen Gatelys pojkvän i Boyzone-videon Better.
Kenny blev vän med Stephen i samband med videoinspelningen och Stephen introducerade honom för såväl Elton John som George Michael.
– Jag hade jättekul med alla Stephens gayvänner, och det var såklart väldigt sorgligt när han dog. Jag gick på hans begravning som verkligen var hjärtskärande. Men om man ska se det från den ljusa sidan så var videon till Better första gången Stephen kunde vara offentligt öppen med sin homosexualitet, något jag vet att han verkligen hade längtat efter. Jag är glad att han hann med det innan han dog.
Har du nära gayvänner i dag?
– Nästan alla mina vänner är gay. Jag bor nära Soho i London där mycket av stans gayliv finns, och jag har varit dansare tidigare då jag lärde känna många bögar. Jag älskar att umgås med gaymänniskor!

I QX mars finns hela intervjun med Kenny där han bland annat pratar om att han är dominant i sängen, men att han egentligen är ganska blyg, vilken kroppsdel han är mest stolt över samt att han kan tänka sig att flytta till Sverige…


Här kan du ladda ner QX som pdf.