Admira Thunderpussy gjorde succé under Allsång på Skansen då hon debuterade på den klassiska scenen och bjöd på ett vinnarnummer med nya singeln Ave Admira. Publiken var i extas både innan och efter framträdandet och hon fick stående ovationer av publiken på plats.
– Jag fick så mycket fin energi av publiken. Jag var jättenervös under genrepet då man såg publiken för första gången. Men jag är så tacksam över att det repet gjordes för nu under direktsändningen var jag inte nervös. Jag njöt och hade kul, och allt bara kändes som en vinst.

Admiras nummer har planerats i över två månader och hon har jobbat med människor hon verkligen gillar, som designern Sebastian Löjdqvist och de fyra dansarna som var med henne igår; Niklas Alexandersson, Mattias Courage, Michael Westlund och Benjamin Trossö.
– SVT har supportrar mig till hundra procent så jag kunnat genomföra det nummer jag ville. Jag har fått kreativ frihet att bestämma allt och min vision om ”extra allt” med dansare, reveals och show blev just det.

Men exakt hur allt skulle se ut blev klart först när Admira fått låten som skrivits av regnbågshjältarna Patrik Jean och Sylve.
– Sylve skrev låten Håll käften åt mig under Drag Race Sverige och Patrik gjorde ju Every Queen med Melanie och Herman. Så den kombinationen kändes helrätt. När jag fick höra demon till Ave Admira kände jag att de hittat rätt direkt: Den skulle vara folklig, rolig och kännas drag. Och jag ville att den skulle ha en schlagervibe, vara uptempo pop och inte vara för långsam. Ingen liten kabaretkuplett som jag brukar göra (skrattar).

På lördag leder Admira sitt älskade Glamspäck i Pride Park dit hon bland annat bjudit in hela DragRace-gänget.
– Det bir vår första återträff sedan inspelningen, och det ska bli så kul. Det är en enormt stor ära att göra show efter Paraden.

Vad händer annars framöver?
– Det blir mer musik eftersom jag tycker det är jättekul att sjunga. Sen släpper jag en egen sminkpalett med MILI Cosmestics, Admira Shades, som kommer i höst och så väntar Werq The World i Stockholm där jag Fontana, Elecktra och Vanity ska vara med.

Jag läste nåt om att du ville vara med i Mello?
-Ja, det hade varit jättekul men det hänger på låten. Den måste tilltala mig och kännas rätt.