QX favoriter fortsätter att lista sitt 2013

Vad var det roligaste som hände 2013?
– Att Gunn och jag träffade Daniela Sea och av det skapade dj-trion 3SUM.

…och det tristaste?
– Att jag har varit sjuk! Hösten 2013 har varit som ett töcken för mig och jag har inte kunnat vara så kreativ som jag skulle ha önskat.

Vilken person sammanfattar 2013 för dig?
– Oj, jag har träffat så många nya fina vänner 2013. Men dj-talangen Laura Bacaj har imponerat Stort på mig, och även inspirerat mig.

Vad är årets låt?
– För mig är det AviciiWake Me Up och Britney SpearsWork B–ch. Ljudmässigt så tycker jag att Kill the noise och låtar som Tsunami har varit banbrytande. För en ljudnörd som mig så är det väldigt intressant vad det kommer för nya ljud varje år.

Vilken var årets roligaste kväll?
– De storslagna pridefesterna är ju alltid det som jag kommer ihåg bäst då vi varje år försöker bräcka innehållet från tidigare år. Så vår fest ”DEN STORA EFTERFESTEN” på Debaser Medis under Stockholm Pride är ett stort ögonblick.

Vilket klädesplagg använde du mest 2013?
– Det är nog mina scenkläder; svart kostym, svart skjorta, svarta kängor och svart slips.

Vad gör du just nu?
– Nu försöker jag komma in i vardagsrutinerna igen efter att jag har haft en skön jul där jag bara har ätit allt jag ville, kollat på alla streamade tv-serier jag kunnat och sett så mycket filmer så jag känner mig mätt på det, och kan nu göra nått helt annat!

Vad hoppas du på av 2014?
– Oj, det ska bli ett så spännande år! Men först och främst hoppas jag att hälsan är på topp, sen att jag kommer igång ordentligt med musikskapandet. Och genomföra många nya projekt, testa nya små fester som jag tycker saknas. Att få göra ännu större och bättre fester med club KG och att få turnéera runt om i världen med djandet.

Hur ska du fira in 2014?
– Gunn och Jag gör ”DEN STORA NYÅRSFESTEN” på Debaser Medis. Det blir en fantastisk fest! Stockholm Syndrome & Young Squage presenterar deras nya singel och Vera Sky bjuder på ett glittrigt nummer vid tolvslaget. Och förutom Swedish Dyke Vibes så dj:ar även Snygg-Jessica, Linni Barresjö, Simon Johansson och många flerl. Så det kommer bli en mäkta Nyårsfest precis en sån fest du vill fira in det nya året med.

DEN STORA NYÅRSFESTEN

3SUM
Den stora nyårsfesten-gänget!