Efter jul- och nyårsuppehållet är det dags igen. Fem veckor återstår innan vinnarna koras. Thobias Johansson, den första öppet bisexuella deltagaren någonsin i Paradise Hotel, har chans på prispotten, en halv miljon kronor.

Vad kan man förvänta sig av dig framöver?

– Jag blir arg, det blir faktiskt ett stort bråk. Jag blir arg på killarna som sätter så stor press på tjejerna. Man ska inte behöva skeda för att få vara kvar i tävlingen. Det är kvinnodiskriminerande!

Hur var det att medverka i programmet?
– Det var det roligaste jag har gjort. Jag har aldrig skrattat så mycket.

Hur tycker du att du mottogs i huset?
– Jag tycker att jag mottogs bra. En anledning till att jag var med var att visa att även bisexuella kan klara sig i en heteronormativ miljö och att vi är normala, som alla andra.

I början av programmet så skämtar Niklas och säger ”no homo”. Hur känns det?
Niklas och jag drev mycket, så det är inget jag tar åt mig av. Han är sjukt snygg och jag var rätt sugen på honom. Däremot har Jeppe efter programmet sagt att det var fel att ha med bisexuella, men det är ju som att gå tillbaka till 80-talet. Han var rätt bufflig och lite av en alfahane. Men vi hånglade ju i alla fall.

Är det många unga som har hört av sig till dig?
– Ja, både killar och tjejer. Många heterosexuella ger bra stöd. Jag trodde jag skulle få mer skit än vad jag fått. Fast det är klart. På Instagram får jag minst en eller två kommentarer som innehåller ”bögjävel” under varje bild jag lägger upp. Men då brukar jag få stöd av de andra som kommenterar.