Niki DeMar, som har 3,7 miljoner följare på Instagram, fick sitt genombrott tillsammans med tvillingsystern Gabi DeMar genom Youtube-kanalen Niki and Gabi.

Men så småningom valde tvillingparet att gå skilda vägar med egna Youtube-kanaler och sedan dess har Niki medverkat i flera filmer, som If Life Was a Scary Movie, och numera titulerar hon även sig själv som låtskrivare och artist.

För tre år sedan, under Pride-månaden, publicerade Niki en ”komma ut”-video. I videon hade hon på sig en t-shirt med texten ”I love boobs” och berättade att hon är bisexuell.
– Jag har alltid vetat att jag har blivit kär i fler tjejer än killar, säger hon i videon.

”Jag minns första gången jag blev kär i min flickvän…”

Häromveckan publicerade hon ett inlägg på Instagram där hon beskrev kärleken för sin tjej Julianne Hope:
” Jag minns första gången jag blev kär i min flickvän… Jag visste inte hur magiskt livet verkligen kunde kännas, och hur mycket någon verkligen kunde förstå vem jag är i mitt innersta. Jag visste inte hur lätt och naturligt kärlek kunde kännas. Bokstavlig magi. Kärlek är kärlek och det är verkligt, oavsett kön. Glad pride-månad queers. Glad att vara här med er”, skriver hon.

I inlägget delar hon även ett gulligt bildspel med bilder på henne tillsammans med flickvännen.

Kommentarsfältet är överöst med hjärtan i regnbågens alla färger och stöttande fans skriver ”Så glad att du är lycklig och kan vara ditt riktiga jag” och ”Happy Pride! Jag älskar alltid att se er två i mitt flöde”.