Regnbågspojken släpper ny singel

Regnbågspojken, eller Hampus Carlsson som han egentligen heter släppte förra året sin debutsingel ”Sommarplågor”. Han har spelat runt om i Sverige på festivaler och klubbar som Kåren i Malmö, Andersbergsfestivalen och Rosenbergsfestivalen i Halland, Pet Sounds i Stockholm, Stockholm Pride, Pustervik och Jazzhuset i Göteborg. Nu är han aktuell igen med sin nya singel ”Stjärnstofft och Damm”.
Stjärnstoft och Damm är en låt om kärlek, ensamhet och allt som ryms där emellan. Om stunden, framtiden och om vad som egentligen betyder något, säger Hampus till QX.

Låten släpptes den 2 augusti och den tillhörande videon är känslosam och välgjord.
– I vintras så gjorde vi den första demo-versionen av min nya singel och i februari började den spelas in i studio. Under sen vår och tidig sommar så började musikvideon spelas in, säger han och fortsätter.
– Videon är gjord i tre olika delar, den ena där jag är själv, den andra där det är jag och Rickard Fredborg och den tredje där det är en fest med massa människor. Jag gillar kontrasterna i videon. Jag står för att alla ska ha rätten att få vara sig själv och älska vem de vill och jag tycker att videon förlänger och förstärker det på ett fint sätt med de olika delarna. De förstärker låten utan att förstöra för lyssnarens egna tolkning.